آنچه در این مقاله می خوانید.
فروشنده برنج دمسیاه استخوانی هاشمی
فروشنده برنج دمسیاه استخوانی به صورت عمده و تناژ بالا به صورت نقد و فوری مستقیم و بدون واسطه از کشاورز و شالیزار همین حالا تماس بگیرید.
برنج دمسیاه همچنین از نظر کلسیم غنی تر است و بیش از دو برابر برنج سفید حاوی منیزیم است. منیزیم نمی تواند توسط خود بدن تولید شود، بنابراین باید به مقدار کافی همراه با غذا تامین شود.
انجمن تغذیه آلمان (DGE) مصرف روزانه 350 میلی گرم برای مردان و 300 میلی گرم منیزیم برای زنان در روز را توصیه می کند – بخشی از برنج دمسیاه (100 گرم) نیمی از این نیاز روزانه را پوشش می دهد (1).
برنج دمسیاه در مورد آهن نیز امتیاز دارد: با 2.6 میلی گرم در مقایسه با 0.6 میلی گرم، عنصر کمیاب در نسخه سبوس دار تقریباً چهار برابر بیشتر است (2).
شما می توانید برای ارتباط با فروشنده برنج دمسیاه استخوانی هاشمی می توانید بر روی کلمه زیر کلیک نمایید.

برنج دمسیاه گیلان و گلستان
پس از خوردن محصولات غلات کامل، سطح قند خون فقط به آرامی افزایش می یابد زیرا آنزیم های تجزیه کربوهیدرات های پیچیده موجود در برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید بیشتر طول می کشد. در نتیجه سطح قند خون در مدت زمان طولانی تری ثابت می ماند و نوسان نمی کند.
این تأثیر به ویژه برای مبتلایان به دیابت نوع II که به سطح قند خون ثابت وابسته هستند، مهم است. به طور کلی گفته می شود که مصرف محصولات غلات کامل خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد.
فیبر موجود در برنج قهوه ای نیز سیری طولانی مدت را تضمین می کند و بنابراین از هوس غذایی جلوگیری می کند (3).
بنجامین فوکس، متخصص تغذیه و مربی شخصی توضیح می دهد: “برای مبارزه با هوس غذایی، مصرف غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین توصیه می شود. محصولات غلات سبوس دار ایده آل هستند. کربوهیدرات های با زنجیره بلند که کندتر تجزیه می شوند و بنابراین ماندگاری بیشتری دارند.”
شاخص گلیسمی (GI) سرعت افزایش قند خون بعد از غذا را اندازه گیری می کند. این نشان دهنده درصدی است که در مقایسه با مصرف همان مقدار کربوهیدرات به شکل گلوکز خالص (= 100) می شود. به عنوان مثال، برنج قهوهای دارای GI کمی پایینتر از برنج سفید است و باعث میشود سطح قند خون آهستهتر افزایش یابد: برنج قهوهای GI = 68، برنج سفید GI = 73 (4).
جهت دریافت قیمت روز طلا و املاک،مواد غذایی و آخرین تغییرات رمز ارزها همین حالا کلیک نماید!
